About Me

Welkom, wat leuk dat je op mijn pagina komt kijken! Ik post hier wekelijks nieuwe verhalen die voornamelijk gaan over gezondheid en lifestyle. Ik heb de dagen van de week ingedeeld in onderwerpen die voor mij heel belangrijk zijn geworden. 

Dagelijks werk ik aan mijn gezondheid en ik zou graag mijn waardevolle lessen hierin willen delen. Noodgedwongen werd mijn leven 4 jaar geleden stop gezet, alles veranderde na mijn laatste zwangerschap. Eerst kwam ik met handklachten bij de huisarts, een muisarm dacht hij, iets meer rust nemen was het advies. Na een paar weken kwam ik terug met de andere hand, toch maar een bloedtest laten doen dit keer. In het ziekenhuis werd ik doorgestuurd naar de reumatoloog, waar ik direct de stempel Reumatoïde Artritis kreeg. Alsof een bom insloeg… op mijn werk vertelde ik nog maar niks, want ik was inmiddels kort geleden terug van verlof en had onlangs een toffe baan in de reclamewereld veroverd waar we mediacampagnes maakte voor mooie merken! Hier zat ik echt niet op te wachten… Ik zat nog volledig in de ontkenning en paradeerde nog vrolijk door op mijn Isabel Marants alsof ik de reumatoloog nooit gezien had. Tot de klachten erger werden en ik helaas moest stoppen met werken door het grote aantal ontstekingen in mijn lijf. Lopen ging heel moeizaam en een pot appelmoes openmaken werd een dagtaak, waarin ik dan uiteindelijk alsnog faalde. Daar zat ik dan naar mijn schoenen te kijken waar ik niet meer op kon lopen, dagen gekluisterd aan huis en de bank was mijn beste vriend geworden. Na een jaar zo te hebben geleefd, dacht ik dit kan ook anders, het roer moest om!

Eerst te beginnen met de hele schoenen collectie weg, alles waar ik niet meer op kon lopen… WEG!

Een pijnlijk maar symbolisch begin, waarom verlangen naar iets wat niet meer kan in plaats van ruimte maken voor dingen die wel kunnen! Mijn liefde voor Nikes begon hier dan ook… 

Op dit moment heb ik een aantal belangrijke pijlers in mijn leven waar ik elke dag naar streef iets van te bereiken. Vooral de lat niet te hoog leggen, maar wel streven naar vooruitgang. We hebben maar 1 lichaam en daar moeten we heel zuinig mee omgaan. Om mezelf beter te voelen hou ik me bezig met mindfulness, beweging, voedsel (voornamelijk plantaardig gezien de ontstekingsremmende werking), stressreductie, ontspanning en zelfliefde. Omdat ik altijd al een beetje fashion-minded ben geweest, heb ik de friday omgedoopt tot fashion friday met een knipoog ;)!

Ik hoop dat ik je hier kan inspireren of iets kan meegeven, zodat we elke dag een betere versie van onszelf kunnen worden. 

Ben je geïnspireerd geraakt of heb je tips, stuur me een berichtje, altijd leuk! 

Heel veel liefs,

Tamara