Nike Air Max 720 Soft Pink
Fashion Friday

Nike Air Max 720 – Soft Pink

Deze schoenen behoren echt tot mijn huidige top 3 sneakers! Nadat ik deze schoenen begin van het jaar al in het zwart had besteld, heb ik ze nu opnieuw besteld in soft pink voor de zomer dit jaar.

Eerlijk is eerlijk, ik heb ze echt met pijn en moeite een week lang in moeten lopen, want je voet moet echt wennen aan al die Airrrr…. Vooral de achterkant heeft een soort van bumper, wat ik echt heb moeten leren inschatten. Zo nam ik de trap soms niet ruim genoeg waardoor ik bleef hangen… dat gebeurd je dus maar een paar keer, dan snap je het wel, haha ;)!

De Nike Air Max 720 is de opvolger van de 270 die vorig jaar is gelanceerd. Nike heeft een hele nieuwe wending genomen in sneakers met dit model! Nooit eerder heeft een schoen van Nike zo een grote air gehad, deze gaat 360 graden om de hele schoen heen en is 38 mm groot. Dat is bizar, je loopt letterlijk helemaal op lucht!!

Daarnaast bestaat de sneaker voor maar liefst 75% uit gerecycled materiaal! Hoe duurzaam… do I need to say more?

Tot slot heeft Nike momenteel zoveel verschillende kleuren uit dat er echt voor ieder wat wils is. Ikzelf hou veel van pastelkleuren of juist van erg fel. Na de zwarte 720’s vond ik het wel tijd voor wat meer kleur en deze sneaker kan ik leuk combineren onder rokjes of jurkjes deze zomer. Maar ook combineert dit prima met een jeans en shirt of trui.

Deze sneakers zijn voor mijn voeten perfect en ik denk dat veel mensen met klachten zoals hielspoor, pijnlijke gewrichten of een doorgezakte voet, erg veel steun zullen ervaren met dit model! Ik ben zo enorm blij dat er zulke leuke, hippe en mooie schoenen bestaan, waar comfort echt samenkomt met style!

Je moet er even aan wennen, niet meteen opgeven, want daarna zal je letterlijk op wolkjes lopen!

Ben erg benieuwd wat jullie ervaringen zijn en waar jullie het lekkerst op lopen!

Laat hieronder een reactie of deel op Instagram met @tamarasaid.nl en #fashionfriday. 

Ik hoor heel graag van je! 

Liefs Tamara 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Sylvia
  6 juni 2020 at 16:21

  Awesome! Ook fan van de Nikes

 • Reply
  Fran
  17 juli 2020 at 22:00

  Ook ik ben erg blij met de air max van Nike. Door polyneuropathie onder voeten na GBS lang op zoek geweest naar een schoen . En ja hoor.. Nike air is the best..

Leave a Reply