Boomstam Tafel
Fashion Friday

De Perfecte Eettafel

Het was een extreem lange zoektocht, zeg maar gerust een jaar. Ik was opzoek naar een lange (3 meter) eettafel, robuust, maar wel gezellig, onopvallend onderstel maar wel stevig, speels en toch strak tafelblad en dat alleen voor de tafel… voor stoelen zocht ik iets wat bij het kleed past dus in pastelkleuren, maar ook nog wel stoer zodat dat mijn man het ook leuk zou vinden.

Iets wat zacht is voor de bibs voor de zomerse dagen met korte broekjes en toch makkelijk afneembaar met 3 kinderen aan het avondeten. Een onmogelijke opdracht nietwaar…

 Nou niet dus! 

Inmiddels zijn we zeer geslaagd bij Make6.nl en gaat deze set alweer een tijdje mee. Wat een geduld hadden ze daar met en voor ons zeg, het pand zit direct aan het magazijn zodat je goe dan kiezen tussen verschillende onderstellen, coatings en bladen.

Boomstam Blad Tafel

We hebben gekozen voor een boomstamtafel met een dik massief eikenblad en coating en stalen X poot in het midden. Deze poot kan onze tafel van 3 meter dragen en is heel praktisch om onder te kunnen stofzuigen! De tafel hebben we afgemaakt met zachte fluwelen stoelen in de kleuren zwart en roze in 2 verschillende modellen om en om. Deze zijn heerlijk zacht qua zit comfort en makkelijk afneembaar als er iets geknoeid wordt!

Wordt jij ook zo blij van je eettafel en stoelen of ben je toe aan verandering?

Ik zou graag willen weten wat jij ervan vindt!

Laat hieronder een reactie en deel jouw huidige eettafel op instagram met @tamarasaid.nl en #fashionfriday. 

With Healthy Love,

Tamara

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply